Arabian Nights

Date
June 16, 2019 - June 16, 2019
0

Type of event: Theatre show

Description:

DANSVOORSTELLING
Alweer voor de 7e keer komt Nargis Bellydance met een fantastische dansvoorstelling voor jong en oud! Een klassiek oosters sprookje verteld in een modern en femme-fatale versie!

Jasmine leert van haar moeder de Sultane dat ze zich als een prinses moet gedragen. Maar nog jong en vrij van geest, is Jasmine het soms zat om alleen maar de mooie prinses te moeten zijn. Ze zoekt naar spanning en sensatie en belandt daardoor in een situatie waar ze zich ook weer gauw uit zal willen redden. Zal dit haar lukken?

DANSERS
Met deze voorstelling viert Nargis Bellydance haar feestelijke afsluiting van het dansjaar 2018-2019.
Met leerlingen van Nargis Bellydance, Nargis zelf en gastdansers (Shereen (UK), Holy Pie, Carmen & Elisabeth Edith) beloofd dit een spektakel te worden als nooit te voren! Gaat u mee, op reis naar de woestijn in een land ver van doorsnee?

ORGANISATIE
Onze missie is om jongeren en volwassenen te helpen ontwikkelen in de buikdans.
Dit doen wij door onze kennis en ervaring te delen. Wij helpen je graag bij het ontwikkelen van de juiste danstechnische vaardigheden en muzikale aspecten.
Nargis Bellydance geeft bovendien les volgens een lesplan, waardoor er een opbouw in de lessen zijn en leerlingen kunnen groeien in het dansen.
We bieden graag les mogelijkheden aan op elk niveau wat je ervaring, aanleg of ambitie ook is. Wij motiveren en begeleiden dansers op elk niveau en geven dansers die dat willen een podiumkans.
Ambassadrice van het Salimpour Format
Tijdens de zomer van 2018 is Nargis door Suhaila Salimpour uitgeroepen als de Ambassadrice voor het Salimpour Format in Nederland. Het Salimpour Format is een wereldwijd erkende kwaliteitscertificering in de buikdans.

Event website:
https://www.facebook.com/events/1504808669650982/

Location
Zuidplein Theater
Zuidplein 62
Rotterdam, Europe – Netherlands